«

»

Oct 07

Wheely Bug l gode tilbud på den originale Wheely Bug

  • Sharebar

Denne artikel vil handle om det sjove stykke legetøj Wheely Bug, som er et af markedets mest innovative og gennemførte stykke legetøj. Alle børn er vilde med Wheely Bug og du kan her læse alt hvad du behøver at vide om de sjove “hjul-dyr” og hvor du kan finde gode tilbud på “Wheely Bug på nettet.

Den originale Wheely Bug

De små sjove dyr med hjul fås i to forskellige størrelser. Den største model er til børn fra ca. 3 år og op. Det er faktisk muligt for en voksen at tage en tur på den store Wheely Bug, da den i følge producenten kan klare helt op til 120 kg. Den anbefalede vægt er 25 kg. Den lille model er til børn fra 1-3 år.

Wheely Bug er afprøvet af skribentens yngste datter på 1 år og det må konstateres, at hun er fuldstændig vild med den og kunne hun tale ville hun sikkert fortælle, at Wheely Bug´en har glade og naturtro farver i nogle skønne og appelerende faconer til både børn og voksne. Hun kan bruge timer på at køre med og på den. Wheely Bug passer til både det lidt forsigtige barn som til barnet, der bare elsker fart over feltet. Wheely Bug er til børn i alle aldre. Brugen af Wheely Bug stimulerer børns motoriske evner og balance uanset deres motoriske formåen. Wheely Bug´en kører lige godt på både trægulv og fliser og farten er den samme uanset om det er sidelæns, snurrer rundt eller er op ad bakke.

Wheely Bug appellerer til den æstetiske sans med dens nuttede facon og skønne farvevalg.

Valg af den store eller lille Wheely Bug

Det kan være svært at vælge, når man skal investere i en Wheely Bug. Vores anbefaling vil være, at  købe den lille model, hvis barnet skal have en Wheely Bug i dåbsgave eller 1 års fødselsdag. Det kan være fristende at købe den store model, hvis barnet er så lille, men være opmærksom på, at barnet skal være omkring 18 måneder for at kunne nå gulvet på den store Wheely Bug.

Køb Wheely Bug på tilbud og udsalg her

 Fakta om Wheely Bug

Wheely Bug blev udviklet og opfundet i Australien i slutningen af 1990´erne og siden da har Wheely Bug blevet en populær og verdensomspændende succes og det er bestemt ikke uden grund. I valget og designet af Wheely Bug er der lagt vægt på gode kvalitetsmaterialer.

Wheely Bug er håndbyggede og er meget behagelige at sidde på, da der ikke er skarpe kanter, og sædet er blødt og PVC-frit.  Den benyttede plast er lavet ud fra miljøvenlige princpper, håndtaget er i let aliminium og træ-siddepladen er lavet i lærketræ, som er nærmest uopslideligt.

Wheely Bug´en har en meget høj kvalitet og holder derfor meget længere end billige cykler, scootere og andre køretøjer i plast.

Vær opmærksom på, at Wheely Bug ikke egner sig til udendørs leg med mindre de kører på lige og rene fliser.

 

 

 

Køb Wheely Bug på tilbud og udsalg her


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization