«

»

Apr 19

Tyskland – badeferie til halv pris i sommerferien

  • Sharebar

Find billige flybilletter til Paris

Sommerferien nærmer sig og det er på tide at overveje hvilke destinationer og muligheder økonomi og tid har. Denne artikel vil give dig inspiration til både aktiviteter, priser og muligheder i forhold til at tage på badeferie i Tyskland.  Den afgørende prisforskel var motivation nok for os. Jeg har været ved at tjekke priserne på en uges sommerferie i et badeland i sommerferien i Danmark.

Jeg var i chok! Lalandia i Billund koster over kr. 14.000,- i en uge i sommerferien. Ja, du læste rigtigt! Kr. 14.000,- for en familie på 5 i en helt almindelig hytte. Så var det kun badelandet, der var betalt. Der skal jo også betales benzin, madvarer og el i hytten.

På anbefaling af nogle venner søgte vi så efter det samme lige syd for grænsen og med et forbløffende resultat! Vi fandt et tilbud i nøjagtigt samme uge til kun kr. 6.900,-! for den samme uge med samme betingelser. Her har vi lejet en lækker 3- værelses lejlighed hos Weissenhaüsser Strand med fri adgang til badeland i samme tidsperiode.


Der er 4 timers kørsel fra vores bopæl, men da alt er billigere i Tyskland i forhold til dagligvarer og benzin har vi ikke fortrudt at vi har besluttet, at der går badeferien til i år. Jeg synes helt ærligt, at kr. 14.000,- for en uge i Lalandia er fuldstændig overdrevet i forhold til en almindelig families indtægt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization