«

»

May 08

Tjen tusindvis af kroner – ryd op i dine gemmer

  • Sharebar

Find alt om billige plæneklippere her.

Det er forår og energien til at ændre afgørende muligheder er i top. I denne uge har vi tjent over kr. 6000,- alene ved at rydde op på loftet, på børnenes værelser og i skuret.

Økonomien kan være trang i disse år. Mange børnefamilier oplever stramme vilkår på grund af gæld, værdiforringelse i huset, skilsmisse, insolvens, besvær med at låne til nye boliger og ikke mindst arbejdsløshed. Disse mangeartede faktorer har haft afgørende indflydelse på rigtigt mange familiers økonomi siden finanskrisen startede i 2008. Konkurser og økonomisk deroute er desværre virkelighed for rigtigt mange mennesker. Derfor må enhver mulighed for at tjene ærlige og redelige penge afklares.

Er du forælder i en familie med børn? Så har du også været igennem årene med indkøb af dyre barnevogne, udstyr, babysenge, alarmer, tøj og masser af pædagogisk stimulerende legetøj, som du købte i den overbevisning, at det var uundværligt for dit barns motoriske og emotionelle udvikling. Måske har du endnu ikke fået taget dig sammen til at få ryddet op, sorteret og ikke mindst solgt ud af de gemmer, som højst sandsynligt befinder sig på dit loft eller kælderrum.

Afsæt derfor en weekend til oprydning. Start tidligt om morgenen, hvor energien er høj og der er tid og overskud til, at du sikkert også får mange gode minder, når du rydder op. Få solgt barnevognen, puslebordet, klapvognen og en del af det legetøj, du ikke troede du kunne undvære. Før finanskrisens indtræden tænkte jeg sjældent over, hvor mange penge jeg har brugt på indkøb af alverdens legetøj og udstyr til mine ældste børn. Sæt derefter tid af til at tage et par gode foto af tingene og sæt en annonce i www.dba.dk online.

Mine børn ryddede også op på deres værelser og der blev fundet adskilligt godt brugt legetøj, som blev solgt på et loppemarked en lørdag formiddag nede foran vores lokale Netto. Det gav dem kr. 560,- for en formiddags arbejde. Det skal lige nævnes, at de er 9 og 12 år gamle og dermed også modne nok til at holde loppemarked.

Så bare kom i gang. Hvad mon der ligger af gode sager på dit loft?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization