«

»

Feb 22

Slamsugerguide – find alt om slamsugere og kloakmester

  • Sharebar

Leder du efter gode brugte byggematerialer til dit projekt? Så læs her

Denne artikel vil handle om alt, hvad du har brug for at vide, hvis du har brug for en slamsugning af en kloakmester. Har du et akut behov for en slamsuger på grund af en tilstoppet kloak vil du kunne finde gode råd og information i denne artikel om, hvordan du hurtigt og effektivt finder en kloakmester i dit nærområde, der tilbyder effektiv og gerne billig slamsugning.

Rensning af kloakker må kun foretages af autoriserede kloakmestre. Det er derfor vigtigt, at den tilkaldte kloakmester er autoriseret. Din forsikring dækker ikke eventuelle skader på huset eller kloaksystemet, hvis ikke slamsugningen foretages af en autoriseret kloakmester.

Hvornår har du brug for en slamsuger og kloakmester?

  • Lugter der af grimt og ildelugtende på dit toilet, køkken eller badeværelse?
  • Har du forsøgt at løse problemet selv med affaldsrens, svupper eller rensning af det lille afløb under køkken- eller håndvasken?
  • Stiger der vand op i køkkenvasken eller brusenichen?
  • Har vandet svært ved at løbe ud i afløbet?
  • Kommer der boblende, spruttende, hvæsende eller bragende lyde fra dit køkken- og eller toiletafløb?

Disse eksempler er et tydeligt tegn på, at du bør være opmærksom på at få tilkaldt en professionel slamsuger. Lad være med at binde an med projektet selv, hvis du ikke har den fornødne viden.

Hvordan finder du en kloakmester, der udfører slamsugning?

Orienter dig på nettet. Brug relevante søgeord som “slamsuger+din by”, så dukker der mange forskellige kloakmestre op. De fleste byer i Danmark har et korps af kloakmestre, der udfører slamsugning døgnet rundt. Vær dog opmærksom på, at langt de fleste døgnservices indenfor slamsugning kræver, at du kan betale kontakt. Der er ofte tale om beløb langt over kr. 1000,-.

Lad være med at vente til næste dag med at tilkalde slamsugning, hvis der opstår et akut behov. Ved overløb i køkken og badeværelse skal der foretages slamsugning meget hurtigt for at undgå oversvømmelse og vandskader. Lad være med at forsøge at rense vandet selv uden det nødvendige sikkerhedsudstyr, da vandet kan indeholde farlige colibakterier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization