«

»

Sep 08

Sådan vælger du dit barns flyverdragt og skitøj – gode råd fra mødre

  • Sharebar

Vil du vide mere om de lækre Hummel flyverdragter? Læs med her

Det er tid til at vælge årets flyverdragt eller skitøj. I den forbindelse har bloggens skribenter været ude i daginstitutionerne i Danmark og fået gode råd til køb af flyverdragter og skitøj til denne sæson.

Læs med og bliv inspireret til du selv skal købe denne sæsons flyverdragt eller skidragt. Vi har fået mange gode råd, som du kan læse med her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super lækre flyverdragter fra Ej Sikke Lej kan fåes hos Kids-world

2 flyverdragter i skovbørnehave

Anita, mor til en dreng på 6 år fortæller:

“Min søn har gået i skovbørnehave i 3 år og der er det nødvendigt med 2 flyverdragter. I de lange vinterperioder bliver flyverdragten så beskidt af mudder, sne og regn hver dag, at det er nødvendigt at have en flyverdragt at skifte med. Det kan være en fordel at vælge en flyverdragt, der kan tåle at komme i tørreskab. Nogle gange var det helt umuligt at min søns flyverdragt kunne nå at tørre inden han blev hentet om eftermiddagen efter at have været ude 4 timer i streg. Så erdet en fordel med en flyverdragt, der kan tørre og ikke mindst tåle børnehavens tørreskab. Vi er nødt til at hente i bil og det kan anbefales at købe en vinterjakke, som barnet kan have på frem og tilbage i bilen, da al mudderet fra flyverdragten fuldstændig vil ødelægge bilens betræk. Vi har været rigtig glade for Molo flyverdragter

———————————————————————————————————————————————————————

 

 

 

 

 

Til børn i skovbørnehave anbefaler vi flyverdragter fra Didrikson. Flyverdragterne fra Didrikson har vundet førstepladsen i flere test af flyverdragter.

Didrikson flyverdragter kan fåes billigt hos noahogvictoria

Brugt er godt

Pernille, mor til pige på 2 år fortæller:

“Jeg er mor til en pige på 2 år og hun går i vuggestue. Min erfaring med flyverdragter til små børn er, at flyverdragterne nærmest ikke slides, da det er begrænset hvor meget vuggestuebørn bruger deres flyverdragt, da de ikke er udenfor i så mange timer som børnehavebørn. Til gengæld kan min datter godt finde på at sætte sig i en snepyt og blive siddende. Det sætter store krav til vandsøjletrykket i flyverdragten, som gerne må være over 5000 mm, så er man helt sikker på, at flyverdragten holder og de tapede sømme er så gode, at barnet ikke bliver vådt. Jeg kan klart anbefale at købe en god brugt flyverdragt som Reima Tec. Det er vist den flyverdragt, der har vundet de fleste test i hele Norden”

——————————————————————————————————————————————————————

 

 

Reima Tec flyverdragter kan købes hos Kids-world

Køb den rigtige flyverdragt

Hanne, mor til 3 børn fortæller:

Når du køber flyverdragt til dit barn er der flere forhold du skal være opmærksom på. Som mor til 4 børn, der igennem tiden har haft mange flyverdragter kan jeg anbefale dig, at du sikrer dig, at flyverdragten har følgende egenskaber:

  • Sørg for at flyverdragten er lavet i helt vandtætte materialer, der samtidig bør indeholde isolerende effekter, så dit barn ikke nedkøles eller ikke kan komme af med kropssvedeng.
  • Sørg for, at flyverdragten ikke er for tung og stiv i materialet. I sær mindre børn har svært ved at bevæge sig rundt i en flyverdragt af stiv materiale.
  • Sørg for, at flyverdragten lukker helt tæt ved alle åbninger - hals, ankler og håndled. Flyverdragten bør have solide stropper ved anklen, som kan trækkes ud over støvlen og sørge for, at flyverdragten ikke glider op, så der opstår hul mellem ben og støvle..
  • Flyverdragten bør have passende længde, så dit barn kan sidde ned uden at benene trækkes for langt op, så der ikke kan komme kold luft ind.

 

Hvis du har nogle gode råd som du vil dele i forbindelse med køb af flyverdragt, så smid endelig en kommentar. På forhånd tak.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization