«

»

Feb 18

Sådan finder du brugte byggematerialer til dine projekter

  • Sharebar

Leder du efter et skønt træhus til haven? Så læs med her

Finanskrisen har gjort efterspørgslen og mulighederne for at få gode brugte byggematerialer til diverse byggeprojekter til en blomstrende forretning for mange danskere. Det er ikke let at låne penge i banken til det nye køkken, badeværelset, bryggerset eller den nye tilbygning til huset.

Få brugte byggematerialer af høj kvalitet

Når beslutningen falder på at bruge brugte byggematerialer er det vigtigt at alliere sig med relevante fagfolk. Tømrer, murere eller andre fagfolk, som kan kende de gode brugte byggematerialer fra de mindre gode. Er du privatperson uden kendskab til byggematerialer kan det være en ganske kostbar affære at bevæge sig ind på markedet for brugte byggematerialer fordi det kræver fagligt kendskab at kunne genkende og finde de gode materialer.

Hvilke brugte byggematerialer skal du bruge

En hurtig søgning på Google viser, at der er et meget bredt marked for alle former for brugte byggematerialer. Mursten, tagplader, træspær, tagsten, brugte termoruder, inventar fra køkken, bryggers og badeværelser, fliser, klinker, trægulve af massiv kvalitet. Egetræsplanker kan holde sig pæne i over 100 år som gulve i et hus og er en af tidens mest brugte genbrugs byggemateriale fordi plankerne er utroligt flotte og giver et rustikt og tidløst udseende i næsten alle typer huse.

Hvor finder man brugte byggematerialer

Brugte byggematerialer sælges fra mange mindre entreprenørfirmaer rundt i hele landet. En hurtig søgning på Google kan være med til at finde en forhandler i dit nærområde. Hos den blå avis og gulgratis på nettet er der i massevis af brugte byggematerialer. Ja, her kan du faktisk finde gratis byggematerialer mod at man selv kommer og henter og eventuelt nedtager materialerne. På den konto kan man spare rigtigt mange penge fordi det kun er arbejdsindsatsen, der skal bruges. For brugte byggematerialer af høj kvalitet er prisen ofte nedsat til en tredjedel af den oprindelige pris.

Ved at bruge brugte byggematerialer kan udgifterne til nye vinduer, tilbygning eller nyt køkken, badeværelse eller bryggers holdes på et minimum i forhold til hvad det ville koste fra nyt. Mange har fået en særdeles stram økonomi i løbet af de 5 år, som krisen snart har varet. Det betyder også, at en større renovering af boligen kan have et mere miljørigtigt sigte på at reducere energiomkostningerne i huset, da det i disse år er energibesparende huse, som sælger bedst og som bedst bevarer deres værdi.

Kender du et sted, hvor der forhandles brugte byggematerialer? Så læg gerne en kommentar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization