«

»

Jan 12

Rygestop – hypnose vil effektivt fjerne din rygetrang

  • Sharebar

Rygning ødelægger mænds hjerner. Læs med her

Rygestop kan være rigtigt svært og er ofte en mangeårig vane, som har en omfattende fysisk og psykisk betydning rent socialt og kulturelt. I disse år er antallet af rygere dramatisk for nedadgående og der findes i dag adskillige muligheder for at søge hjælp til effektivt at fjerne rygetrangen, som kan være både fysisk og psykisk. Skribenten bag denne artikel har selv prøvet at stoppe med at ryge efter én enkelt hypnosesession.

Hvad er hypnose?

Hypnose stammer fra det græske ord “hypnos”, som betyder “søvn”. Det er ikke muligt at give en ensidige og præcis definition på, hvad hypnose præcist er, men den bedste definition kan beskrives ved, at hypnose er et samarbejde mellem den hypnotiserede og hypnotisøren, som i et samarbejde skal få bevidstheden til at tage en pause, mens underbevidstheden bliver dominerende. Rygning er en indlært vane, der lagres i underbevidsheden og er uhensigtsmæssig vane, der skaber problemer for vores helbred. I hypnose kan årsager til rygning afdækkes og sundere adfærdsmønstre kan sættes i stedet.

Virker hypnose på rygestop?

Der er vist ingen tvivl om, at hypnose er en meget veldokumenteret metode, der virker effektivt til rygestop hos i sær inkarnerede og meget afhængige rygere, som har røget i mange år. Den fysiske afhængighed af nikotin er forholdsvist hurtigt ude af kroppen efter nogle ganske få døgn. Den mentale og psykiske afhængighed af rygning hjælpes effektivt på vej ved, at årsagerne til rygningen afdækkes og der indkodes nogle sundere og bedre vaner rent mentalt i underbevidstheden. Det kan være sværere at finde noget validerbart materiale, der dokumenterer langtidseffekten af hypnosen, men nettet er fuld af personlige beskrivelser om, at hypnose har betydet et effektivt farvel til rygningen for altid.

Hvad kan jeg gøre efter hypnosen?

Rygetrangen fjernes effektivt ved en dygtig hypnotisør. For at mindske risikoen yderligere for et tilbagefald er det vigtigt at handle aktivt, hvis der – mod forventning – opstår en minimeret trang til at ryge. Gå en tur, læs i en bog, spil et spil på computeren, se nyheder, spis noget frugt eller grønt, ring til en veninde, snak med børnene eller gå tur med hunden. Gør, hvad der passer bedst. En opstået rygetrang skal fjrnees ved afledning og en fokuseret opmærksomhed på andre ting. Hvis du har været hos en dygtig hypnotisør har vedkommende også sørget for at “plante” nogle kim til nogle mere hensigtsmæssige handlestrategier, der er til gavn for dig og din sundhed fremover.  En meget inkarneret ryger med selv den bedste motivation kan reducere risiko for tilbagefald ved at konsultere egen læge, der i et samråd, kan foreslå eventuel yderligere behandling.

Hvor finder jeg en dygtig hypnotisør?

En hypnotisør bør altid arbejde ud fra et højt etisk moralsæt ud over alle grænser. I søgningen efter en dygtig og effektiv hypnotisør kan du med fordel tale med dine venner, kolleger og familie om de har gode referencer til en anerkendt hypnotisør eller spørg ind til andre eksrygeres erfaringer med hypnotisører. Søg eventuelt på nettet efter en hypnotisør i din landsdel, men vær kritisk og vælg altid én hypnotisør, der har grundig erfaring med rygestop og har gode referencer på sin hjemmeside, som nemt kan efterkontrolleres.

Tilbage er der kun vist at ønske dig held og lykke med dit rygestop.

2 pings

  1. Rygestop – sådan får du succes med E-cigaretter | Tilbud på nettet

    [...] Der findes forskellige muligheder for at optimere chancen for et succesfuldt rygestop med bl.a. hypnose, som er en mere radikal og indgribende metode, som i sær egner sig til de rygere, som vil holde [...]

  2. Rygestop – læs om alle fordele ved et rygestop | Tilbud på nettet

    [...] er forskellige i hvad der bedst kan motivere til et rygestop. Nogle foretrækker hypnose, når de ønsker at gøre helt op med rygevanen, som hos meget inkarnerede rygere ofte er en [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization