«

»

Jan 26

Rygestop – effektivt rygestop med laserbehandling

  • Sharebar

Læs om de effektive piller til rygestop her

Ønsker du at blive rygningen kvit? I dag er der rigtigt mange muligheder for at få hjælp til at dæmpe de fysiske abstinenser, som opstår ved et rygestop og som er allerværst i starten af et rygestop. Flere og flere danskere oplever en effektiv og positiv effekt på de fysiske abstinenser i forbindelse med et rygestop med laserbehandling.

Meget inkarnerede og fysisk afhængige rygere kan med fordel bruge rygestoppiller som champix og zyban for at være sikker på, at man er så godt “sikret” som man kan være til at mildne eller helt undgå de værste abstinenser.

Hvad er laserbehandling til rygestop

Laserbehandling til rygestop er en af de mange alternative måder til at reducere abstinenserne, der opstår ved et rygestop hos rigtigt mange rygere. Der er delte meninger om det virker eller ej, men flere og flere danskere har prøvet det og jubler over, at abstinenserne faktisk forsvinder efter blot én behandling med laser.

Laserbehandling er en form akupunktur, som er helt smertefri. Behandlingen øger mængden af dopamin ganske betydeligt i hjernen ved stimulation af de nicotinære receptorer på samme måde som cigaretter gør det. På den måde snyder laserbehandlingen din hjerne til at tro, at du har røget, hvilket er med til at formindske de mange abstinenser ganske betragteligt.

Hvad er prisen på laserbehandling?

Prisen på laserbehandling er rimelig billig set i forhold til mange andre rygestopmidler og det at ryge generelt. En behandling koster ca. 500-1000 kr. og én behandling skulle være nok til at fjerne rygetrangen fuldstændigt de næste 3-4 uger, hvilket ofte er den sværeste periode efter et rygestop og hvor behovet for hjælpemidler er størst.

Laserbehandling til gravide

Laserbehandling til rygestop kan afprøves af gravide rygere uden risiko for helbred eller det ufødte barn. Som gravid er motivationen ofte helt i top fordi alle gravide rygere ved hvor farlig rygning er for fostret. Modsat nikotinpræparater har laserbehandling mod gravide inden bivirkninger og det kan derfor kraftigt anbefales at inddrage i bestræbelserne på et rygestop, hvis man er en afhængig ryger.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization