«

»

Jan 01

Krutter børnetøj – funktionel og lækkert Krutter tøj på udsalg l udsalg

  • Sharebar

 

 

 

 

 

 

KØB KRUTTER BØRNETØJ HER

Krutter børnetøjer et dansk mærke, som finder inspiration fra 70´ernes skønne applikationer, farver og mønstre. Tøjet fra Krutter er farvestrålende, i glade og smukke farver som klæder alle børn. Der bruges ofte valnøddebrun, varm gul, orange, stærk lyserød, bordeaux, grøn, blå og afdæmpede farver som sort, hvid og beige i smukke kontrastfarver. Materialerne er holdt i det rene naturlook med velour og ren bomuld, hvilket alle små babyer og børn kan holde ud at have på kroppen. Tøjet prydes med smukke aplikationer som dyr, landskaber, cirkler, mønstre og landskaber.


Krutter børnetøj produceres efter miljøvenlige forskrifter og hvor producenten har god kendskab og indsigt i arbejdsforholdene på de 2 fabrikker, hvor tøjet syes. Det vægtes højt, at både arbejds- og lønforhold er ordentlige for arbejderne på fabrikken. Tøjet produceres efter det højt anerkendte øko tex standard 100, som er forbrugerens stensikre garanti for, at der ikke er brugt miljøskadelige eller sundhedsfarlige stoffer under produktion eller i tøjet. 

Krutter børnetøj holder vask efter vask efter vask. Tøjet er meget holdbart og kan holde til rigtigt mange omgange i vaskemaskinen. De rene naturmaterialer betyder, at det også er nemt at få vanskelige pletter som syltetøj, mad, tusch og andre genstridige stoffer af, hvilket er stor fordel, da baby- og børnetøj gerne må være slidstærkt og nemt at rengøre. Det er vigtigt at vaske efter forskrifterne.

 

Forhandlere af Krutter børnetøj

 

Milledille.dk

Webbutikken har et stort og varieret udvalg af Krutter børnetøj. Der er ofte gode tilbud på varerne. Der er hurtig leveringstid og det er nemt at komme i kontakt med kundeservice. Der er gratis fragt ved køb over kr. 600,-. I skrivende stund er der udsalg på alle de skønne varer fra Krutter børnetøj.

Kids-world.dk

Kids-world er en af Danmarks største webbutikker. De har et godt udvalg af Krutter børnetøj og den store  fordel, at der er fri fragt på alle varerne.

Smartkids

Smartkids er Danmarks største forhandler af Krutter børnetøj. De har et meget varieret og godt udvalg i alle størrelser og modeller. Der er fri fragt på alle ordrer og varerne kommer meget hurtigt frem.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization