«

»

Feb 20

Konfirmationssange – få lavet en billig konfirmationssang

  • Sharebar

Denne artikel handler om konfirmationssange. Foråret nærmer sig med hastige skridt og dermed er det også sæson for årets konfirmationer. Her kan du læse om traditionen bag konfirmationssange, hvordan du laver en konfirmationssang og ikke mindst har jeg kigget nærmere på et par hjemmesider, der tilbyder billige konfirmationssange.

Konfirmationssange er en tradtion, der hører sig til den store dag. I Danmark er det en tradition, at der ved store begivenheder som konfirmation, bryllupper og runde fødselsdage er sange, som hvor indholdet i sangen er rettet mod festens hovedperson her under konfirmanden.

Indholdet i en konfirmationssang er som oftest personlig og fuld af humoristiske anekdoter fra konfirmandens liv. Er du pårørende til en konfirmand, hvor du gerne vil medbringe en personlig konfirmationssang kan du med fordel tage kontakt til konfirmandens forældre for inspiration og idéer til indholdet i konfirmationssangen.

Vælg gerne en melodi til konfirmationssangen, hvor de fleste kender rytmen og indholdet af versene.

Er man ikke den store sangskriver selv kan man bestille en konfirmationssang til billige penge. En hurtig søgning på Google giver adskillige muligheder.

På www.konfirmationssang.dk kan du selv være med til at sammensætte en konfirmationssang. Du får en gratis lydfil med til kr. 120,-.

Ønsker du en mere unik og personlig konfirmationssang kan det anbefales at henvende sig til en professionel sangskriver, der for et lidt større beløb kan lave den helt personlige og unikke sang til konfirmanden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization