«

»

Jan 01

Katvig børnetøj er super lækkert og funktionelt

  • Sharebar

 

 

 

 

 

 

 

Køb Katvig børnetøj her

Inspirationen til at starte én af det danske erhvervsliv store succeser tog sin start i 2003, hvor 2 danske kvinder fandt inspiration i et dynebetræk fra 1970´erne, hvor glade farver og applikationer med æbler, pærer og dyreprint tog sin oprindelige begyndelse. Katvig børnetøj til babyer og børn ligger prismæssigt i den lidt dyrere ende, men det opvejer de gode muligheder for at få tøjet på udsalg og det faktum, at Katvig har en af de mest bæredygtige og milijøvenlige produktioner af børnetøj til babyer og børn i hele verden.

Katvig har igennem de sidste år også udviklet lækre accesories som tasker og sengetøj, som også er produceret med samme høje etiske bevidsthed som produktion. Katvig børnetøj har i de senere år været igennem en lang række test med høje krav i forhold til holdbarhed og materialevalg og har vundet langt de fleste af dem.

Katvig børnetøj fremstiller deres økologiske børnetøj af 100% økologisk bomuld og genbrugspolyester fra brugte plastiskflasker, som herefter kan garanteres fri for skadelige stoffer. Det er derfor, at skribenten bag denne artikel er så glad for Katvig børnetøj og gerne vil sikre, at valget af børnets tøj er bæredygtigt.

Katvig børnetøj fåes på tilbud med besparelser helt op til 50 %  flere gange om året. Nedenfor har vi lavet en samlet guide overde webbutikker, der i øjeblikket har Katvig børnetøj på tilbud.

Forhandlere af Katvig børnetøj

Kids-world.dk

noahogvictoria.dk

milledille.dk

 

 

 

Køb Katvig børnetøj her

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization