«

»

Jan 11

Juniorseng – find billige juniorsenge på tilbud og udsalg

  • Sharebar

I denne artikel kan du finde information om at finde billige juniorsenge på nettet samt læse gode råd om hvad du skal tænke på, når du køber en juniorseng.

Når du skal købe en juniorseng er det godt at gøre sig følgende overvejelser

Hvilken slags juniorseng skal det være?
Skal vi købe den brugt eller fra ny?
Hvornår er det tid til en juniorseng?

Det er tid til en juniorseng, når dit barn bliver ca. 3 år eller når dit barn begynder at gøre tegn til at ville kravle ud af tremmesengen.

Hvis dit barn bliver for stor til tremmesengen, så er det også tid til en juniorseng

Gode råd og tips, når du køber juniorseng

Når du skal købe en juniorseng er det en god idé at overveje, hvor længe barnet skal bruge juniorsengen. Der er flere modeller, bl.a. hos ikea, hvor længden er helt op til 160 cm, hvilket betyder, at dit barn kan bruge sin juniorseng langt op i skolealderen. Det er også en god idé at overveje, om der er behov for tremmer for siden af juniorsengen, hvis dit barn sover uroligt eller hopper ud af sengen.

Juniorsenge kan fås i mange modeller og prisklasser. En søgning på Google vil give et varieret billede af juniorsenge. Rådet herfra vil være at bruge pengene på en god madras til juniorsengen, hvis pengene er små. Vi købte en rigtig fin juniorseng i Ikea til kr. 400,- og brugte så pengene på en rigtig god madras til juniorsengen.

Du kan også vælge at købe en juniorseng på tilbud eller udsalg i de årlige udsalg i de store boligmagasiner i juli og januar. Alternativt er det også en god idé at købe juniorsenge brugt hos den blå avis eller gulgratis, hvor der ofte er rigtigt mange velholdte og gode juniorsenge.

1 comment

  1. Admin

    Vil du gerne have en funktionel juniorseng?
    Måske skal der være skuffer med opbevaringsplads under juniorsengen, eller en ekstra udtræksseng under sengen til en overnattende kammerat?
    Hos More2home finder du disse smarte juniorsenge i en robust og holdbar kvalitet.
    Se juniorsengene her: http://more2home.dk/shop/miki-boernemoebler-48c1.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization