«

»

Jun 25

Ismaskine l find alt om ismaskiner l tilbud l forhandler

  • Sharebar

Denne artikel vil handle om ismaskiner. Er du på udkig efter relevant information i forbindelse med et ønske om at købe en ismaskine, så skal du læse med her. I denne artikel vil vi beskrive historien bag ismaskinen, de forskellige modeller af ismaskiner med og uden kompresser, gode forhandlere og eventuelle tilbud på ismaskiner. Når du har læst denne artikel vil du vide, hvad du skal kigge efter i dit valg af ismaskine.


Historien om ismaskinen

Den første ismaskine skulle ifølge historier om isens oprindelse være opfundet af kineserne, der fyldte is og salpeter hen over beholdere fyldt med sirup, da dette skulle fryse indholdet hurtigt ned. Marco Polo skulle have set dette på sin rejse til Kina og have taget det med sig hjem til Italien.

Af faktuel information ved man, at den første patenterede ismaskine blev opfundet af en kvinde ved navn Nancy Johnson i 1834 og siden er modellerne udviklet mange gange siden. Der er flere virksomheder, som i dag fremstiller ismaskiner og i dag er ismaskinen som oftest inddelt i to typer. Modeller med kompresser og modeller uden kompresser. Det er en rigtig god idé at vælge en model med kompressor, hvis man skal lave meget is eller have mange gæster. I næste afsnit vil vi gå nærmere i dybden med forskellen på de to modeller er .


Mange ismaskiner bliver leveret med en lille opskriftsbog, så du hurtigt kan komme i gang med din helt egen isproduktion.

Ismaskiner med kompressor

En ismaskine med kompressor har et indbygget kølesystem, og derved skal maskinen ikke i fryseren, inden den kan bruges. Den skal blot sættes i stikkontakten, og så kan du lave en lækker og frisk hjemmelavet is på 20-40 min. Ismaskinens røresystem medvirker, at isen ikke danner krystaller under frysningen, da massen konstant bliver rørt.

Ismaskiner med kompressor er lidt dyrere i anskaffelsespris end modellerne uden kompressor, men de tillader til gengæld også, at man er mere impulsiv, da de ikke skal i fryseren 12-24 timer før isen skal laves. Det betyder også, at man kan lave flere portioner direkte efter hinanden, da maskinen ikke først skal fryses ned igen, inden næste portion kan laves.

Ismaskiner uden kompressor

En ismaskiner uden kompressor har ikke indbygget kølesystem, og de skal derfor i fryseren 12-24 timer før de skal bruges. Derudover skal isen gerne laves så tæt på serveringstidspunktet som muligt, da isen ikke bliver holdt frossen i flere timer efter fremstilling. Du kan vælge at lave isen før tid og opbevare den i fryseren indtil den skal serveres, men isen smager bedst, når den er helt frisklavet. Denne type ismaskine kan også kun bruges til 1 portion is ad gangen, da den skal fryses i 12-24 timer mellem hver produktionscyklus.

Ismaskiner uden kompressorer er velegnede til personer, der ikke før har arbejdet med ismaskiner og har lyst til at prøve det. De er nemme at bruge og de er relativt billige i anskaffelsespris.

Ud over fremstilling af is, kan ismaskinen også bruges til øjeblikkelig nedkøling af drikkevarer eller som flaskekøler på en varm sommerdag. Den lille størrelse gør den nem at tage med i haven eller på stranden, så der altid er kolde drikkevarer lige i nærheden.

Bedst i test

Familiejournalen har testet flere modeller af ismaskiner. Du kan læse mere om dem her http://www.familiejournal.dk/Artikler/Forbrug/2011/06/26-Test-Her-er-den-bedste-ismaskine.aspx


 

1 ping

  1. www.social-bookmarking.net

    Ismaskine l find alt om ismaskiner l tilbud l forhandler – Tilbud på nettet…

    Det er sommer og det er tid til at købe en ismaskine. Her kan du læse alt om køb af en ismaskine….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization