«

»

Mar 27

Guide til 2 billige sommerferier med solgaranti

  • Sharebar

I denne guide vil vi kigge nærmere på 2 konkrete forslag til lidt alternative, men solsikre og billige sommerferier med og uden børn. I sommerferien koster de traditionelle charterferier med de store rejseselskaber nemt over 25.000 kr. for en helt almindelig børnefamilie på 4 medlemmer. Har man 3 eller flere børn er rejsen som oftest markant dyrere og udvalget langt mere snævert, men sådan behøver det ikke at være.

Det er nemlig muligt at komme på billige og solsikre ferier i sommerferien, hvis bare man tænker lidt anderledes og kreativt, når ferieplanerne drøftes og planlægges. Med lidt grundig research og kreativitet er det nu nok muligt at finde gode og langt billigere alternativer til de store og ofte meget dyre charterhoteller med All-Inclusive med alt for lidt plads i poolen. Der skal tænkes i nye former for feriesteder og former. En skøn luksuscampingferie i Sydfrankrig eller Kroatien kan være et lige så sikkert solhit og afslappende ferie som et stort og dyrt 5-stjernet hotel på Mallorca.


Det gælder også om at bruge noget tid på nettet til at finde billige flybilletter om at bruge noget tid på nettet til at finde billige flybilletter, som oftest kan fås billigt hvis man er parat til at bruge lavprisselskabernes rutefly, der ofte lander lidt udenfor de store og traditionelle feriesteder. Er bilen til en længere tur sydpå kan der spares rigtigt mange penge på at bestille en ferielejlighed hjemmefra.

Tag på øhop i Kykladerne i Grækenland

grækenlandDen politiske uro er ovre i Grækenland og der er rigtigt gode muligheder for at få en billig sommerferie ved ø-hop i Kykladerne, da de græske leveomkostninger er faldet drastisk og de almindelige fødevarepriser er faldet med 30-40 procent. Rigtigt mange danskere elsker Grækenlands fantastiske strande, de venlige grækere og ikke mindst de mange solsikre øer, der ligger som perler på snor. Det kan klart anbefales at undersøge mulighederne for at få en billig flybillet med ét af lavprisselskaberne direkte til Athens lufthavn. I tager derefter metroen ned til havnen og køber billetterne direkte hos de lokale rejseselskaber ud til én af øerne. I kan eventuelt have bestilt de første overnatninger hjemmefra på en af øerne.

Fra Piræus havnen kan De Saroniske Øer nås indenfor en times sejlads. Det er  er Égina, Poros, Hydra og Spetses. Det er rolige og smukke øer med rolige landsbyer og skønne badestrande. Øen Milos nås også fra havnen i Piræus. Lav lidt research og bestem eventuel jeres rejserute inden I tager hjemmefra. Eller I kan også være spontane og nøjes med at bestille flybilletten hjemmefra. Det er der ingen problem i, da den græske færge-infrastruktur er særdeles effektiv og der sejler rigtigt mange både hver dag. Når I ankommer til enhver havneby vil der stå mange private udlejere, der tilbyder et familierum for 4-5 personer til mellem 5-600 kr. pr. nat. På denne måde kommer man tæt på både lokalbefolkning og der kan spares rigtigt mange penge, hvis sommerferiens rejse skal gå til Kykladerne

Badeferie i Kroatien


Kroatien er det bedste bud på en billig sommerferie, hvis du vil være helt sikker på at kunne bade, sole sig og spise billigt ude om aftenen med hele familien. Man kan komme til Kroatien billigt med bus eller flyve med et af de kendte lavprisselskaber – Norwegian, som flyver til Split. også om at bruge noget tid på nettet til at finde billige flybilletterFlere danske busselskaber har billige billetter til Kroatien. Sørg for at booke et feriehus på nettet i god tid i nærheden af flydestinationen. Der kan med fordel også bestilles en bil, som står klar i lufthavnen i Split, når I ankommer. Priserne er billige og det er nemt at komme frem. Vær opmærksom på, at der ikke helt de samme muligheder for at betale med visa, som vi normalt kender til fra andre kendte feriemål som Spanien og Kreta.

Badevandskvaliteten er helt i top i Kroatien; det anses for at være blandt det reneste i Europa. Vandet er krystalklart og indbyder til svømmeture, snorkling og dykning. Kroatien er det land, som har flest årlige solskinstimer i hele Europa og er derfor ideel til en rigtig solferie med hele familien.

Kroatien er et ungt land, men med en lang historie, så hvis du er interesseret i kulturelle oplevelser i din ferie er der mange historiske seværdigheder at besøge. I Pula på sydspidsen af Istrien finder man et af de største og mest velbevarede romerske amfiteatre i Europa. For mindre end 100 år siden var Kroatien en del af det østrig-ungarske kejserdømme, hvilket har sat sit præg mange steder i landet


 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization