«

»

Apr 06

Guide til Barbie dukker og legetøj til piger

  • Sharebar

Barbie! Denne artikel er skrevet for alle os, der kan forstå og er vild med fascinationen af Barbie dukken og dens historie. Vi er mange kvinder, der i flere generationer har leget med Barbie dukker og legetøj i timevis og som gerne vil give dette videre til vores egne piger.

Historien om Barbiedukken

Barbie blev opfundet af en kvinde ved navn Ruth Handel i 50´erne. Hun blev fascineret ved tanken om at skabe en 3D model af sin egen datters påklædningsdukker, som var meget udbredte i 30´erne og 40´erne. Ruth Handel eksperimenterede længe med forskellige materialer i forhold til at skabe verdens første Barbie dukke og i 1959 fik det amerikanske firma Mattel æren og fornøjelsen af at præsentere verdens første Barbie dukke. I anledningen af den første Barbe dukkes tilblivelse blev det med det samme også lanceret en lang række forskelligt tøj og udstyr.

Unikke Barbie og udstyr

Barbie dukken er præsenteret med en lang række former for udstyr, som blot er vokset i takt med den verdensomspændende succes som Barbie er blevet. Dukkens popularitet opnår hvert år nye højder i takt med lanceringen af de mange nye accessories, udstyr, bøger og påklædning, som er tilpasset de enkelte landes kultur og normer.

Alle piger elsker Barbie

Der er ingen tvivl om at langt de fleste piger har flere år, hvor de leger med Barbiedukker. Jeg har selv arvet nog´æe Barbiedukker fra min mor og som min datter på 5 år nu leger med til stor fornøjelse.

Barbie kan fås i utroligt mange former for tilbehør såsom, Barbie håndklæder, Barbie bøger, Barbie tøj, Barbie dukkehuse, Barbie dukker, Barbie børnecykel, Barbie børnelamper, Barbie musik, Barbie løbehjul og meget mere. Det gør det altid muligt at købe dejlige og spændende gaver til piger.

 

Hvor kan jeg købe Barbie legetøj?

Vil du gerne købe nogle af de skønne legesager fra Barbie nedenunder? Så tryk på linket under billederne.

 

Barbie husBarbie lampebarbie wallstickers
 

Barbie kjole til udklædningBarbie

barbie jul

 

Barbie

 

 

Barbie

 

 

 

 

 

 

 

KØB BARBIE LEGETØJ HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barbie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization