«

»

Dec 18

Find en billig tømrer med et godt tilbud

  • Sharebar

Vi er i gang med at lægge en plan for renovering af vores hus i løbet af de næste 3 år. Vi er bl.a. i gang med at finde et godt tilbud på en billig tømrer, der kan efterisolere vores tag fra 100 mm isolering til 400 mm isolering. Det vil betyde en årlig reduktion af vores varmeforbrug på 30%.

Vi skal derfor bruge en billig tømrer, som samtidigt laver et godt stykke arbejde. Han skal kende sit håndværk og gøre sit arbejde ordentligt. Personligt er jeg ligeglad med om den billige tømrer er af østeuropæisk oprindelse hvis blot han har ordentlige arbejdsforhold og er forsikret efter danske retningslinjer. Den danske byggebranche har selv været ude om det dårlige ry de fik opbygget inden finanskrisen med vanvittige høje priser og skandaløse og sjuskede projekter.

Skal du finde en billig tømrer, så er der flere muligheder. Du kan vælge at beskrive din opgave ved tilmelding af én af de mange portaler, hvor indenfor 3 dage vil modtage op til 3 tilbud. Aftal personligt møde med den billige tømrer og lave et “Google tjek” din billige tømrer, som du beslutter dig for at vælge.

Ved mødet med tømreren bør du spørge efter referencer og undersøge disse. Du bør også sikre dig, at den billige tømrer er organiseret således, at du står sikret, hvis der skulle vise sig at være behov for at rejse en sag efter dit arbejde er udført.

I disse økonomisk trængte tider kan du få masser af gode tilbud fra gode og billige tømrere, da ordrebøgerne er slunkne. Det er derfor, efter mange år, vores tur som forbrugere til at kunne vælge og vrage.

Til sidst. Husk at få et detaljeret overslag på prisen og hvad der udføres. Vent altid med at betale til NÅR arbejdet er ordentligt og godt udført. På den måde får du de bedste billige tømrere.

Skal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization