«

»

Aug 03

Dåbsgaver – find billige dåbsgaver på udsalg

  • Sharebar

Dåben har siden Kristi Fødsel været en central del af kristendommen. Dåben af det lille barn betyder, at der siges ja til at tilhøre kristendommen. Dåben af det lille barn har i de sidste mange århundreder været ledsaget af dåbsgaver fra venner og familie. Dåbsgaver er en central del af ceremonien i dag og der er ofte mange følelser forbundet med både at modtage og give dåbsgaver.


Da jeg var barn var dåbsgaver ofte uden den store nytteværdi. Dåbsgaven var ofte dyre guldkæder med navn, som så lå i skabet i mange år uden nytteværdi. I dag er det centralt, at dåbsgaver kan bruges og have en nytteværdi.

Min datter fik en sparegris i sølv, som hun flittigt sparer op i. Personligt blev jeg glad for de dåbsgaver som havde nytteværdi. Billige dåbsgaver med stor nytteværdi er ofte til lige så stor glæde hos de forældre, man giver gaven til.

Der findes et utal af muligheder på Nettet for at få billige dåbsgaver på udsalg, hvis pengepungen ikke tillader de store indkøb. Billige dåbsgaver kan være hjemmelavede og personlige og repræsentere stor affektionsværdi for familien i årene efter barnedåben.

Min mor er død og jeg er meget glad for de tog i træ, som kan bruges hvert år til fødselsdag, da det er gode minder at have. Det var højst sandsynligt en billig dåbsgave, men i familien har vi været mindst lige så glade for de tog som vi var for den Tripp Trapp stol vi fik til min ældste søn.

Et sidste råd i forhold til køb af billige dåbsgaver kan være,  at det i nogle familier er en god idé at høre forældrene i forhold til ønsker til dåbsgaver og måske sikre sig, at dåbsgaven kan byttes, hvis nu ikke den skulle falde i forældrenes smag. Der kan være forskellige traditioner og kulturer i familien med hensyn til dette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization