«

»

Aug 08

Billige havefliser – sådan finder du billige havefliser

  • Sharebar

Vil du vide hvordan du finder billige bilforsikringer? Læs med her.

Dette indlæg vil handle om havefliser og hvad du skal være opmærksom på, når du overvejer at anskaffe dig havefliser til et projekt i haven. Har du en smule teknisk snilde kan du nemlig spare mange tusinde kroner på både anskaffelsen af dine havefliser og ikke mindst anlæggelsen af dem. Hvis du selv vil lægge dine havefliser skal du være yderst opmærksom på, at underlaget er korrekt anlagt med stabil grus og stabilt. Ellers vil det hårde arbejde med at anlægge fliserne være forgæves, da der ikke går mere end et par år før dine fliser så vil ligge skævt.

Billige havefliser – sådan gør du

Der er flere måde at anskaffe sig billige havefliser på. Da vi fik anlagt ny have sidste år besluttede vi at sætte vores gamle havefliser i den blå avis gratis mod afhentning. Det viste sig at være en rigtig god idé for vi fik afhentet 12 paller meget tunge havefliser og en glad modtager fik sine havefliser gratis mod at gøre det hårde arbejde med afhentning. Du kan spare rigtigt mange penge ved at kigge efter billige eller gratis havefliser på Nettet. I sær i de tidlige forårsmåneder er der rigtigt mange gode muligheder for at gøre en god handel for at få billige havefliser.

Du kan også kontakte en lokal nedrivningsentreprenør som ofte kan have mange billige havefliser til salg til spotpriser. Det er ofte brugte havefliser, som er hentet hos private og som nedrivningentreprenøren vil være glad for at komme af med, da det koster rigtigt mange penge at komme af med fliser som affald.

En helt anden mulighed for at skaffe billige havefliser er at orientere dig grundigt på Nettet efter tilbud og udsalg på havefliser. En smule forarbejde med at sammenligne priser vil i sidste ende spare dig for mange penge. Husk at være opmærksom på om priserne er inklusiv levering!

Dit lokale byggemarked vil også have billige restpartier af havefliser på udsalg eller tilbud i perioder henover sommeren. Sidst på sommeren kan du gøre gode kup og prøv bare at være lidt fræk, når du forhandler prisen på havefliser, så du kan få dem endnu billigere. I slutningen af september vil byggemarkederne være meget forhandlingsvillige, så de store partier havefliser kommer væk inden vinteren.

Held og lykke med at anskaffe de nye, billige og måske brugte havefliser.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization