«

»

Apr 07

Billig sovesofa – guide til køb af billige sovesofa

  • Sharebar

Denne artikel vil handle om køb af en sovesofa. Hvad skal du overveje, når du køber en sovesofa samt fordele og ulemper ved køb af en sovesofa. Desuden kan en sovesofa anskaffes til vidt forskellige priser og vi vil undersøge det aktuelle marked for sovesfoaer i alle prisklasser.


Hvorfor vælge en sovesofa?

Den største fordel ved en sovesofa er dens multifunktionelle muligheder. En sovesofa kombinerer behovet for en sofa og en seng i ét. Derfor vil en sovesofa være det oplagte valg, hvis der er ikke er meget plads i et rum. Det vil typisk være i et teenageværelse eller i den første lejlighed, man typisk flytter i som ung. En sovesofa kan også gøre stor lykke på et kollegie, når man studerer, da pladsen ofte kan være trang. Ofte er en sovesofa også i rigtig god kvalitet, hvilket gør den meget funktionel som sofa. Ulempen ved en sovesofa kan være være, at det kræver, at man et par gange om dagen skal ændre sovesofaen til en seng. Det kræver, at det er en god og funktionel sovesofa, som er let at trække ud til en seng. Det stiller gode krav til både skinner og meder i sovesofaen.


Priser og forhandlere af sovesofa

En sovesofa kan købes i prisklasser, der kan variere med adskillige tusinde kroner. Designmøbler koster som oftest betydeligt mere alene på grund af navnet og sjældent på grund af bedre kvalitet eller funktionalitet. De billige sovesofaer kan købe til kr. 1000-2500 i Ikea og de dyrere sovesofaer kan bl.a. købes i Ilva, Idé Møbler, Bolia og Sengekompagniet. Der kan med fordeles søges efter gode tilbud på gode sovesofaer på nettet og det er muligt at få en god og effektiv sammenligning af priser på www.kelkoo.dk . Dog bør man være opmærksom på, at indkøb af en sovesofa via nettet ikke gør det muligt at prøve sovesofaen, hvilket man altid bør gøre inden køb af sofaen.

Sovesofa på tilbud eller udsalg

Det er altid en god idé at holde udkig efter tilbud på sovesofaer, da der ofte er tale om besparelser på over kr. 1000,- hvilket er mange penge. Du kan orientere dig efter gode tilbud på sovesofaer via tilbudsaviser eller nettet.


1 comment

  1. Tina

    Vil du gerne se og mærke din sovesofa inden du køber den til billig pris ved nethandel, har du her muligheden: More2home sælge gode kvalitets sovesofaer til lave priser, da folkene bag er tidligere grossister til en del af de førende danske bolighuse. Bor du ikke tæt på showroomet i Fredericia hvor du kan prøve sovesofaen, sender de gerne stofprøver hjem til dig helt gratis. Leveringen af din nye sovesofa er fragtfri, så her sparer du virkelig mange penge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization