«

»

Oct 08

Billig skiferie til Sverige

  • Sharebar

Korte og lange skiferier i Sverige

Dette indlæg vil handle om skiferie i Sverige. Fordelene ved at tage på skiferie til Sverige er, at udgifterne til transport er meget lave, hotellerne er billige og det er nemt at komme frem og tilbage. Det er en fordel, hvis man har små børn med, der ikke skal transporteres så langt.

Bjergene i Sverige er dog ikke så høje som i Alperne, så en billig skiferie Sverige er i sær til dem, der måske ikke har så stor erfaring med pisterne, men som er glad for langrend i den smukke svenske natur.

De 2 kendte skisportssteder i Sverige er Hallandas og Kungsbygget, som begge kan danne rammerne om en billig skiferie Sverige. Begge skisportsteder har alle faciliteter og kan anbefales begge to. Hvis I er en familie med mindre børn, der skal på kør selv ferie, er det en stor fordel at transporttiden er langt mindre end hvis skituren gik til Frankrig eller Østrig

Priser på billig skiferie i Sverige

Det er muligt at tage på en billig skiferie i Sverige, da den svenske krone er lav i forhold til Danmarks krone. Er økonomien ikke til den dyrere skiferie i Alperne er Sverige klart et godt bud på en billig skiferie med familien eller venner.

Sverige er meget børnevenligt og skulle uheldet ske, at I får brug for lægehjælp vil det kunne ske uden nogle sproglige eller økonomiske konsekvenser.

Hvor skal du købe den billige skirejse til Sverige?

Der er ikke så mange rejseselskaber, der arrangerer skiferier til Sverige, men hos Dansk Bilferie kan du få rigtigt gode tilbud på skiferier til Sverige. De har specialiseret sig i at få markedets bedste priser på hotel, hytte, leje af udstyr og skikort. Konceptet er, at I kører til destinationen med bil, hvor alt så er booket for jer til billige priser. Så kig ind hos Dansk Bilferie og lej din skiferie til Sverige her

 

1 comment

  1. billig skiferie

    Really great thing i am passionate with the skiing and always go for the skiing in winter if you have any suggestion for good skiing place so please try to respond me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization