«

»

Mar 26

Billig og gratis sommerferie i Danmark med børn

  • Sharebar

Sommerferien for børnefamilierne nærmer sig med hastige skridt. Det er tid til at planlægge og overveje hvilke muligheder der skal til for at holde en god sommerferie, hvor antallet af børn ikke er en afgørende faktor for at få en god sommerferie.

Når pengene er små

Mange familier har ikke det store feriebudget og det er med dem i tankerne, at vi har valgt at skrive en artikel om, hvordan man kan få en masse gratis og gode oplevelser tæt på naturen. Den lange sommerferie kan virke meget lang, når pengene er små. Der er flere muligheder for at holde gratis ferie i Danmark og vi har besluttet, at en del af sommerferien skal bruges på en gratis og intens måde, hvor vi bare er sammen.

Ferie for børn i alle aldre


Der er mulighed for at afholde gratis sommerferie på forskellige lejrpladser i Danmarks natur, som efter sigende skulle ligge på nogle af de smukkeste pletter i Danmark. Jeg har været ved at kigge rundt på Nettet efter links til denne artikel i forhold til gratis sommerferie. Troværdige link, der ikke bare er skjult reklame og ikke af reel værdi i forhold til at skabe gode muligheder for gratis sommerferie.

I løbet af de sidste år er pladserne med mulighed for gratis overnatning i det fri blevet udvidet hvert år. Det er gratis og der er ganske få regler, der skal overholdes. Vis respekt for dyreliv, andre mennesker og TAG FOR DIT EGET AFFALD MED!  Lad være med at tænde bål på andet end tilladte steder. Det eneste du skal medbringe til den gratis sommerferie er et telt.  Har du ingen penge til transportomkostninger vil du og din familie højst sandsynligt kunne finde en lejrplads I kan nå til med bus, til fods eller på cykel.

Denne ferieform vil også tiltale mange præ-teenagere og kan med fordel bruges i en familie, hvor alderssammensætningen blandt børnene er bred.

 

Gratis oplevelser i hele Danmark

Er man ikke til campingferie i det fri, så fortvivl ikke! På siden www.gratisgoder.dk findes der mange gode og varierede forslag til gratis ferieoplevelser for børn i alle aldre. Siden er god, nem og overskuelig at gå til.

Til sidst er der vist kun at ønske rigtig god sommerferie til alle bloggens læsere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization