«

»

Aug 10

Billig bryllupskage – sådan får du en billig bryllupskage

  • Sharebar

Til jeres bryllupsfest skal I sikkert også have en dejlig bryllupskage. En bryllupskage er en del af en gammel tradition, der går helt tilbage til det 18. århundrede. En bryllupskage er ofte afslutningen på et dejligt bryllup, hvorfor det er nødvendigt med en lækker og velsmagende bryllupskage, der er en fryd for både mund og gane.

Sådan får du en billig bryllupskage

Der er flere muligheder du kan overveje i forhold til jeres bryllupskage. Måske er du selv rigtig god til at bage? Måske er der nogen i din omgangskreds eller familie, der kan lave en billig bryllupskage. Et godt råd vil her være, at du beder personen om at lave en lille bryllupskage inden brylluppet så du og din tilkommende kan smage på bryllupskagen inden. En bryllupskage skal smage vidunderligt og være en fryd for øjet på én gang.

En anden mulighed er at forhøre dig hos forskellige konditorer i dit område og sammenlign priserne på bryllupskagen. Husk altid at sikre dig, at du kan få lov til at smage på herlighederne inden du køber kagen. Det er vigtigt, at både kagens udseende og smagen harmonerer.

Sparetips

Bed bageren om at lave en FESTKAGE og IKKE en bryllupskage. En festkage kan være lige så flot, indbydende og velsmagende, men den er som regel væsentlig billigere. Hvis du vælger denne metode, skal du selv sørge for at købe den lille brud og brudgom, som skal være øverst på kagen, hvis du altså ønsker sådanne figurer på den. Sørg igen altid for at kunne smage kagen.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization