«

»

Apr 09

Billig benzinkort – find billig benzinkort

  • Sharebar

Denne artikel vil handle om fordelene ved at få et benzinkort. Vi vil kigge nærmere på hvilke overvejelser du bør gøre dig inden du anskaffer dig et billigt benzinkort.det er rart at gennemføre alle sine tankninger med et benzinkort og få én samlet regning om måneden.

Der er flere fordele ved at skaffe sig et billigt benzinkort og ud fra en privatkøkonomisk vinkel er det hensigtsmæssigt, da udgiften til benzin og diesel når nye astronomiske højder i disse år. Et benzinkort giver et godt og hurtigt overblik over husstandens udgift til brændstof hver måned.


Ud fra en privatøkonomisk betragtning giver det et nemt overblik over månedens udgift til brændstof. Udgift til benzin eller diesel er efterhånden en stor post på privatbudgettet efter at brændstofpriserne er skudt i vejret.

.På nogen benzinkort er det muligt at opnå rabat på listeprisen. Rabatten på benzinkort beregnes ud fra listepris. Når der er benzinkrig eller når benzinselskaberne jævnligt sænker priserne for at lokke kunder til, så er det pumpeprisen der gælder. Der beregnes som regel ikke rabat af pumpeprisen, men kun af listeprisen.

Ofte er det også billige at tanke på bestemte dage på ubemandede tankstationer. Tanker du på motorvejens mange benzinstationer vil det som oftest koste mere. Du kan spare yderligere penge ved at tanke benzin på søndage, hvor priserne på benzin ofte er lavere.

Betal én gang om måneden på dit benzinkort fåes der op til 30 dages kredit. Denne kredit er næsten altid fri for gebyrer. Husk at betale din regning til benzinkortet hurtigst muligt.


Der er en lang række forhandlere af benzinkort i Danmark. Her kan nævnes OK Benzin, Shelle, Uno X og Statiol. OK Benzin har over 680 tankstationer i Danmark og det giver således god mulighed for at benytte benzinkortet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization