«

»

Aug 06

Billig bedstemorcykel på tilbud

  • Sharebar

Jeg bor i byen og har altid brugt cyklen som mit primære transportmiddel, da jeg både har arbejde, indkøbsmuligheder og fritidsprojekter indenfor cykelafstand. Jeg har været den glade ejer af to bedstemor cykler. Fælles for begge cykler var, at bedstemorcyklen var nærmest uopslidelig.

Bedstemor cykel er en betegnelse for traditionelt udformede cykler til kvinder. De er utroligt holdbare og mere komfortable end mange andre slags cykler.

Det er nemt at genkende bedstemor cykler på de brede skærme, cykelkurven der er monteret på styret, den brede og bløde saddel og den mørke, oftest sorte, farve.

Bedstemor cyklen er nærmest uopslidelig, da gearet altid er indvendigt og kræver ikke den samme grad af vedligeholdelse som andre cykler, hvilket gør bedstemor cyklen meget robust.

Bedstemorcykler på tilbud

En bedstemor cykel er som oftest dyre fra nyprisen. Det er uden tvivl på grund af den ekstra komfort, det solide stel og de gode materialer. De er billige i drift. Jeg har været heldig at finde begge mine bedstemor cykler på tilbud. Den ene cykel købte jeg for snart 16 år siden hos den lokale cykelhandler. Det var før Nettets fantastiske muligheder i forhold til at søge efter billige bedstemor cykler og andre varer. Desværre blev den første bedstemor cykel stjålet og jeg købte min seneste bedstemor cykel for snart 6 år siden på udsalg via et link fra nettet.

Alternativt kan du prøve at lede efter billige bedstemor cykler på www.dba.dk eller gulgratis.dk. Vil du gerne kunne sammenligne priserne på bedstemor cykler kan du prøve www.kelkoo.dk eller www.pricerunner.dk

Afslutningsvist skal jeg tilføje, at har du dårlig ryg, knæ eller hofter er bedstemor cyklen helt fantastisk, da den bløde affjedrende indstilling i sadlen giver en utrolig god komfort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization