Category Archive: Huset

Feb 18

Sådan finder du brugte byggematerialer til dine projekter

Leder du efter et skønt træhus til haven? Så læs med her.  Finanskrisen har gjort efterspørgslen og mulighederne for at få gode brugte byggematerialer til diverse byggeprojekter til en blomstrende forretning for mange danskere. Det er ikke let at låne penge i banken til det nye køkken, badeværelset, bryggerset eller den nye tilbygning til huset.

Jun 25

Ismaskine l find alt om ismaskiner l tilbud l forhandler

Denne artikel vil handle om ismaskiner. Er du på udkig efter relevant information i forbindelse med et ønske om at købe en ismaskine, så skal du læse med her. I denne artikel vil vi beskrive historien bag ismaskinen, de forskellige modeller af ismaskiner med og uden kompresser, gode forhandlere og eventuelle tilbud på ismaskiner.

Apr 07

Boxmadras – guide til indkøb af boxmadras

Denne guide vil handle om køb af boxmadrasser og hvad man bør være særlig opmærksom på, når der købes en boxmadras. Vi vil også kigge på forhandlere af både billige og dyre boxmadrasser samt hvilke overvejelser der bør gøres ved anskaffelser af en boxmadras.

Apr 07

Billig sovesofa – guide til køb af billige sovesofa

Denne artikel vil handle om køb af en sovesofa. Hvad skal du overveje, når du køber en sovesofa samt fordele og ulemper ved køb af en sovesofa. Desuden kan en sovesofa anskaffes til vidt forskellige priser og vi vil undersøge det aktuelle marked for sovesfoaer i alle prisklasser.

Mar 05

Køreplan til nyt køkken – inspiration og tips til dit nye køkken

Skal du have nyt køkken? Så læs med her, hvor vi vil give dig nogle gode tips til planlægning, indretning, økonomi og udførelse. Vi vil også kigge nærmere på nogle af de forhandlere, der sælger nye køkkener. Der er detaljer og overvejelser, der skal gennemtænkes, når der skal investeres i et nyt køkken, som er …

Continue reading »

Feb 22

Slamsugerguide – find alt om slamsugere og kloakmester

Leder du efter gode brugte byggematerialer til dit projekt? Så læs her.  Denne artikel vil handle om alt, hvad du har brug for at vide, hvis du har brug for en slamsugning af en kloakmester.

Feb 13

Billig låsesmed – find billig låsesmed her

I forrige uge havde vi akut behov for en låsesmed, hvilket har givet inspiration til dette indlæg. Enkelte låsesmede tager en meget høj pris for at komme og låse op.

Jan 11

Juniorseng – find billige juniorsenge på tilbud og udsalg

I denne artikel kan du finde information om at finde billige juniorsenge på nettet samt læse gode råd om hvad du skal tænke på, når du køber en juniorseng.

Dec 30

Billig elevationsseng – find tips om billig elevationsseng

Elevationssenge Fordelen ved elevationssenge er, at du kan indstille ryg-, nakke- og benløft, så du kan finde en liggestilling, der passer dig, det er altså slut med at vende og dreje sig på en flad madras.

Dec 18

Find en billig tømrer med et godt tilbud

Vi er i gang med at lægge en plan for renovering af vores hus i løbet af de næste 3 år. Vi er bl.a. i gang med at finde et godt tilbud på en billig tømrer, der kan efterisolere vores tag fra 100 mm isolering til 400 mm isolering.

Older posts «

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization