Category Archive: Haven

May 20

Find det rigtige hegn til haven

Er du på udkig efter hegn til din have? Så læs med her, hvor vi fortæller dig alt, hvad du behøver at vide om at få billige og gode hegn til haven.

May 20

Sådan finder du billige træer til haven

Det er maj måned og foråret er endeligt over os. Langt de fleste haveglade mennesker er at finde i diverse plantecentre og måske er vinteren blevet brugt til at overveje at finde nye planter og træer til haven. Nu er foråret endeligt kommet og så er det på tide at gå på jagt efter alle …

Continue reading »

Feb 18

Sådan finder du brugte byggematerialer til dine projekter

Leder du efter et skønt træhus til haven? Så læs med her.  Finanskrisen har gjort efterspørgslen og mulighederne for at få gode brugte byggematerialer til diverse byggeprojekter til en blomstrende forretning for mange danskere. Det er ikke let at låne penge i banken til det nye køkken, badeværelset, bryggerset eller den nye tilbygning til huset.

Jul 11

Fortryllende legehus i træ sælges billigt

Alice legehus

Find gode råd og tips til at bygge et billigt drivhus.  I min søgen efter et legehus i træ til min datter er jeg stødt på dette vidunderlige og skønne legehus i træ. Det har skønne, skæve og finurlige vinkler og minder fuldstændig om et eventyr. Jeg vil lige dele det med jer fordi det …

Continue reading »

May 03

Herregårdssten – find billige herregårdsten i gråmix og rødmix

Frigiv ressourcer. Ryd op.  Denne artikel vil handle om herregårdssten. Vi har kigget på mulighederne for at finde billige herregårdssten i både gråmix og rødmix. Det er forår og mulighederne for at få lagt en ny flot terrasse med herregårdssten er både muligt og økonomisk overkommeligt.

Mar 12

Billige drivhuse – læs alt om tilbud, udsalg og forhandlere af billige drivhuse

Leder du efter en billig havetraktor. Så læs med her..  Foråret nærmer sig med hastige skridt. Det er tid til at overveje hvad der skal ændres i haven. Går du med tanker om at anskaffe dig et billigt drivhus, så læs med her, hvor vi vil kigge på hvordan du finder et billigt drivhus på …

Continue reading »

Jan 15

Trampolin tilbud – find info om billige trampoliner

Er du forældre? Ejer du en have? Hvis ja, så læs videre med her for så har du sikkert overvejet at anskaffe en trampolin. I denne artikel vil du læse gode råd om fordelene ved en trampolin, men også hvad du bør være opmærksom på, når du køber en trampolin.

Dec 09

Legehuse i plast – billigt legehus i plast

Et legehus i plast kan i sær mindre børn have stor glæde af. Når du overvejer at anskaffe dig et legehus, så er der flere overvejelser at gøre sig.

Dec 01

Køb billige træpiller – fordele ved træpiller

Billige træpiller er lavet af organisk materiale og kan give dig store besparelser på varmeregningen. Det kræver, at du har en pilleovn eller et stokerfyr.

Sep 06

Sneskovl – find billig sneskovl i træ, plast eller med hjul

Denne artikel vl handle om sneskovle. Til vinter er en sneskovl uundværlig til de mange dage med sne, hvor vi skal skovle sne væk fra biler og veje på daglig basis. 

Older posts «

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization