Category Archive: Begivenheder

Feb 20

Konfirmationssange – få lavet en billig konfirmationssang

Denne artikel handler om konfirmationssange. Foråret nærmer sig med hastige skridt og dermed er det også sæson for årets konfirmationer.

Nov 06

Tips til at finde billigt julepynt på udsalg

December nærmer sig med hastige fjed. Butikkerne bugner af julepynt i alverdens former og afskygninger. Julepynt, der i øjeblikket sælges til ret høje priser i dagligvarebutikker og i specialbutikker, når det drejer sig om anerkendte og dyre mærker som f.eks. Georg Jensen, der i mange år har lavet rigtigt meget julepynt i mange udformninger.

Sep 18

Brudepigekjole – find billige brudepigekjoler her

Denne artikel vil handle om brudepigekjoler. Brudepigekjolen er en vigtig detalje i planlægning af brylluppet. Der er mange traditioner og følelsesmæssige forhold at tage hensyn til valg af brudepigekjoler.

Aug 10

Billig bryllupskage – sådan får du en billig bryllupskage

Til jeres bryllupsfest skal I sikkert også have en dejlig bryllupskage. En bryllupskage er en del af en gammel tradition, der går helt tilbage til det 18. århundrede. En bryllupskage er ofte afslutningen på et dejligt bryllup, hvorfor det er nødvendigt med en lækker og velsmagende bryllupskage, der er en fryd for både mund og …

Continue reading »

Aug 09

Billig bryllupssang – lav en billig bryllupssang

Når du og din udkårne skal giftes er det en del af de danske traditioner, at der også skal være en bryllupssang.

Aug 08

Billige forlovelsesringe i sølv og guld

Skal du forloves med din eneste ene? Så er der mange muligheder for at gøre gode køb af forlovelsesringe i enten sølv eller guld.

Aug 05

Billige Brudesko – sådan finder du billige brudesko

Skal du giftes og er på udkig efter et par gode tips og råd om at finde billige brudesko? Så læs med her. Ved et bryllup har I som kommende ægtepar mange og dyre udgifter. Et bryllup kan have varierende udgifter alt efter pengepung. Det kan derfor være en fordel, hvis du kan få både …

Continue reading »

Aug 03

Dåbsgaver – find billige dåbsgaver på udsalg

Dåben har siden Kristi Fødsel været en central del af kristendommen.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization