«

»

May 24

Gode tips til billig sommerferie i Danmark med mindre børn

  • Sharebar

Sommerferien nærmer sig og mangler du gode idéer til at holde billig ferie med mindre børn, så læs med her. I denne artikel vil vi kigge nærmere på, hvor du kan holde billige sommerferie med mindre børn i Danmark

Vi vil give dig inspiration, gode råd og links til billige måder at holde sommerferie på i Danmark.


Bondegårdsferie
Bondegårdsferie er et fantastisk koncept for familier med mindre og lidt større børn. Vil I gerne ud fra storbyen og have mulighed for at få masser af samvær, naturoplevelser og mulighed for at lade børnene komme tæt på dyrene, så er bondegårdsferie en billig og skøn måde at holde ferie i det danske sommerland. Der findes et hav af muligheder for at vælge lige præcis den bondegårdsferie, der passer dig og din familie.

Der er muligheder for at bo på et økologisk landbrug og lave sin egen økologiske mad ud fra gårdens råvarer. Rigtigt mange bondegårde tilbyder, at du og dine børn kan være med til at klappe og fodre dyr, samle æg og være med til at muge ud hos dyrene.  Mange steder vil der være mulighed for traktorkørsel og ridning på æsel eller hest. Du kan finde flere yderligere oplysninger på linkene sidst i dette afsnit, hvor der er en samlet oversigt over de mange steder i Danmark, hvor der er mulighed for at holde sommerferie på en bondegård. Har familien lidt større børn kan valget af gård jo placeres i nærheden af forlystelsesparker.

http://www.bondegaardsferie.dk

http://www.lystgaarden.dk

Ø-lejr
Er I som familie sociale og glade for at være sammen med andre i sommerferien, så er ø-lejr en rigtig god mulighed for at holde en dejlig ferie i naturens omgivelser. Der findes flere øer, der er lagt an på, at det er børnefamilier, der kommer på lejren. Det er derfor ganske let at komme på ø-lejr uden at skulle risikere at støde på nøgne mennesker.

Koncepten går dog ud på, at man sammen med andre familier arrangerer selve ferien, hvor man fælles står for madlavning, indkøb, oprydning og hvad der ellers skal gøres. Der er ni forskellige ølejre rundt omkring i landet, hvor der er forskellige emner tilknyttet.
Prisen for børn mellem 2-14 år er 560 kroner og voksne (over 25 år) er på 1015 kr.

Læs mere:

oelejr.dk

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

search engine optimization